Početna Sport Ostali Sportovi Bolt: “NFL me ne zanima, ali u Manchester United bih došao istog časa”

Bolt: “NFL me ne zanima, ali u Manchester United bih došao istog časa”

2 min read
0
0
367

Najbolji sprinter svih vremena, aktualni svjetski rekorder na 100 i 200 metara Jamajčanin Usain Bolt (30), koji je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru treći put zaredom osvojio naslove olimpijskog pobjednika na 100, 200 i 4×100 metara, izjavio je kako se ne namjerava nakon atletske karijere baviti američkim nogometom usprkos interesu iz NFL-a, ali kako bi vrlo rado zaigrao europski nogomet i to u dresu svog voljenog Manchester Uniteda…

“Ja vam baš i nisam osoba za kontaktne sportove. Koliko sam imao priliku vidjeti, u NFL-u je previše boli”, rekao je Bolt.

Zbog svoje visine od gotovo dva metra i velike brzine Bolta se smatra sjajnim materijalom za poziciju hvatača u američkom nogometu, ali Jamajčanin je odbacio bilo kakvu mogućnost odlaska u NFL po završetku svoje atletske karijere koju je najavio nakon svjetskog prvenstva koje će se sljedeće godine održati u Londonu.

No, Bolt je istovremeno izjavio kako bi objeručke prihvatio ponudu engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda kada bi ona došla.

“Kada bi me ovoga časa nazvali i rekli ‘trebamo te ovog trenutka’ bio bih na prvom avionu za Englesku”, dodao je.

Više povezanih članaka
Više od News
Više iz Ostali Sportovi
Comments are closed.

Check Also

Jusuf Nurkić odlazi iz Denvera

Prema tvrdnjama ESPN-a koji se poziva na klupske izvore bh. košarkaški reprezentativac Jus…