Početna Sport Ostali Sportovi DAVID PROTIV GOLIJATA: Izgubio od pola metra nižeg i 90 kg lakšeg borca! (VIDEO)

DAVID PROTIV GOLIJATA: Izgubio od pola metra nižeg i 90 kg lakšeg borca! (VIDEO)

2 min read
0
0
51,117

Prošlog se ljeta nakon šest godina stanke MMA borbama vratio Hong Man Choi, 218 cm visoki borac kojeg se najviše sjećamo po borbama s Cro Copom i Fedorom 2007. i 2008. godine. Mirko ga…

Prošlog se ljeta nakon šest godina stanke MMA borbama vratio Hong Man Choi, 218 cm visoki borac kojeg se najviše sjećamo po borbama s Cro Copom i Fedorom 2007. i 2008. godine. Mirko ga je sredio tehničkim nokautom nakon, dok ga je ruski borac sredio polugom na ruku.

Hong Man Choi je inače kick-boksač, a tom se sportu prvi put od poraza protiv Raya Sefa 2008. vratio u meču s Kinezom Zhou Zhi Pengom na turniru Silk Road Hero Kickboxing. Kineski borac čak je 46 cm niži od Korejca, a lakši je za nevjerojatnih 90 kilograma!

I takav gotovo ”upola” manji slavio je protiv gorostasa na bodove. Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu.

U međuvremenu se okušao i u pjevačkim vodama. S korejskim modelom Kang Soo Hee čini dvojac umjetničkog imena ”Ljepotica i zvijer”. Zvijezda je raznih reklama i filmova u Aziji, ali se čini kako mu u ringu i ne ide nešto najbolje.

Posljednji meč u Road FC-u je izgubio od Mighty Moa pred svojim navijačima u Seulu, ali prije toga je pobijedio dva malo poznata kineska borca.

boks

Izvor: Dnevnik.hr

Više povezanih članaka
Više od Novosti Is
Više iz Ostali Sportovi
Comments are closed.

Check Also

LUKAS PONOVO PAO SA STOLICE: Ti si katastrofa, nemoj molim te više da pjevaš! Da imam kamen u bubregu krenuo bi odmah koliko si ti loša! (VIDEO)

Ljiljana Jakšić (25) iz Kragujevca odlučila je da otpjeva pjesme “Dokaz” Svetlane Ražnatov…