Početna Magazin Showbiz Pogledajte u kakvim uslovima je živeo i preminuo otac Seke Aleksić!

Pogledajte u kakvim uslovima je živeo i preminuo otac Seke Aleksić!

4 min read
0
0
20,911

Otac popularne pevačice preminuo je na Badnje veče u bolnici u Loznici.

Milorad Aleksić je sahranjen dva dana kasnije, a dvojica njegovih prijatelja pristala su da za medije govore o njegovom životu, ali i odnosu sa ćerkom Sekom!

Oni su naveli da pevačica oca nije posećivala, osim u poslednje vreme koje je Milorad proveo u bolnici.

– Tačno je da mu je uplaćivala svakog meseca 40.000 dinara. Zapravo, ne ona nego Veljko. Ali Milorad je mnogo pio. Zaduživao se u kafanama, pa kad dobije te pare, samo vrati dugove. Ruku na srce, kad je shvatila da će umreti dolazila je u bolnicu da ga obilazi, htela je da ga prebaci u Beograd na lečenje, ali su svi shvatili da je kasno.

– Trebalo je o njemu da brine dok je bio živ. Koliko ima para, mogla je više da mu daje – rekao je Miloradov prijatelj Siniša.

Siniša je naveo da Milorad nije sahranjen onako kako je zalužio.

– Bilo je nas desetak. Došla je Seka s majkom i suprugom Veljkom. Ali bolje da nije došla. Nisu dozvolili da se štampaju umrlice, da se objavi čitulja, pa niko nije ni znao da je Srbin, kako smo ga zvali, umro.

– Ljudi su ga voleli, došlo bi mnogo sveta. Ovako, ispraćen je kao pas. Nije zaslužio takvu sahranu. Ja zato nisam ni hteo da joj izjavim saučešće, duša me boli zbog Milorada. Imao je tumor, a zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo jer se smrzavao. Dobio je upalu pluća od hladnoće, jer nije imao para da kupi drva. Imao je samo dva jorgana i ćebe.Poslednjih nedelja nije mogao da hoda i jede… Umro je u bedi – istakao je Siniša za Informer.

U izjavi za telegrad Aleksandar Stanić zvani Šinter, takođe tvrdi da Seka oca nije posećivala.

– Seka ga nije posećivala, nije dolazila uopšte tako da je dobro što je sad došla. Na sahrani je bilo 15­20 ljudi, među kojima ona i Veljko. Inače, ona mu je slala svakog meseca 40.000 dinara. Živeo je u iznajmljenom stanu. Sa tim novcem je mogla porodica da živi, a on nije hteo ni drva da kupi, popije sve.

– Nije brinuo o sebi, imao je dosta dugova po kafanama. Bio je legenda, boem. Voleo je da popije dosta, svaki dan je jeo kuvana jela u kafani. Zvali smo ga Srbin pravi mangup je bio u svoje vreme, legenda jedna. Bio je u vaspitno­popravnom domu u Kruševcu, gde je završio zanat za mašinobravara ­ ispričao je Stanić za Telegraf

skandal-vijesti.com

Više povezanih članaka
Više od Balkandzije
Više iz Showbiz
Comments are closed.

Check Also

Izgledala je kao prava dama, ali kako su ocenili njeno pevanje (VIDEO)

Pogledajte koji je bio rezultat glasanja. Alma Zahirović (26) iz Sarajeva izabrala je da s…