Početna Vijesti Crna hronika Suprug poznate folk pjevačice izvršio samoubistvo! (VIDEO)

Suprug poznate folk pjevačice izvršio samoubistvo! (VIDEO)

4 min read
0
0
9,158

Prvi suprug pjevačice Stoje izvršio je samoubistvo. Mještani sela pokraj Zrenjanina pričaju da je on skočio u rijeku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snajku.

Stojanka Novaković, čim je kročila na estradnu scenu, otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica. Ali pravi razlog zbog kog je ostala sama s malim djetetom i dalje krije.

Pjevačica je svojevreno ispričala da joj je prvi suprug poslije tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, a mi smo u njenom rodnom mjestu Perlezu došli do šokantnog podatka – Stojin prvi muž se ubio.

Mještani ovog sela pokraj Zrenjanina pričaju da je on skočio u rijeku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pjevačica.

– Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voljeli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo poslije vjenčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak – priča jedan Stojin komšija.

On kaže da pjevačicin muž nije želio da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da sebi oduzme život.

– Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pjevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi – nastavlja ovaj meštanin Perleza koji nas je odveo do mesta gde se utopio otac Stojinog sina.

– Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i poslije nekoliko sati našli su ga mrtvog u rijeci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim djetetom. Proživjela je pravi pakao – završava naš sagovornik.

Naišli smo i na lokalnog sveštenika koji nam je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

– To je bilo prije mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu – zaključuje sveštenik.

(Kurir)

Više povezanih članaka
Više od Balkandzije
Više iz Crna hronika
Comments are closed.

Check Also

Izgledala je kao prava dama, ali kako su ocenili njeno pevanje (VIDEO)

Pogledajte koji je bio rezultat glasanja. Alma Zahirović (26) iz Sarajeva izabrala je da s…