Početna Vijesti Crna hronika U Mostaru gorjeli kuća i automobil

U Mostaru gorjeli kuća i automobil

2 min read
0
0
876

U Mostaru je u noći sa srijede na četvrtak izbio požar na porodičnoj kući u Cernici, dok je u Ulici maršala Tita gorio automobil.

Vatrogasci su na intervenciju u Husrefovića ulici, u naselju Cernica, na intervenciju izišli u 1:40 sati iza ponoći, te su nakon dva sata ugasili požar na porodičnoj kući.

Oko 3 sata iza ponoći prijavljen je požar na automobilu u Ulici maršala Tita koji je ugašen u 3:50 sati, saopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Pored spomenuta dva požara, vatrogasci u HNK-a u protekla 24 sati intervenirali su još 23 puta, a uglavnom se radilo o manjim požarima u kojima je gorjela trava i nisko raslinje.

U srijedu je nastavljena potraga za nestalom ženskom osobom Feridom Dizdar (rođena 1945. godine) iz Počitelja, koja je u poslijepodnevnim satima okončana bez uspjeha te će se nastaviti danas.

Ferida Dizdar u ponedjeljak navečer rekla je suprugu da će izvršiti samoubistvo te se udaljila iz kuće.

Policija je uz obalu rijeke Neretve pronašla papuče i maramu, a potraga za nestalom osobom čamcem na Neretvi i obalom od Počitelja do Gabele nije dala rezultate.

fena/avaz.ba

Više povezanih članaka
Više od Balkandzije
Više iz Crna hronika
Comments are closed.

Check Also

Izgledala je kao prava dama, ali kako su ocenili njeno pevanje (VIDEO)

Pogledajte koji je bio rezultat glasanja. Alma Zahirović (26) iz Sarajeva izabrala je da s…