Početna Magazin Muzika VRHUNSKI ŠOU: Jelena nagovarala Mariju: ‘Daj mu Marija, daj’ – Aca Lukas napustio Zvezde Granda! (VIDEO)

VRHUNSKI ŠOU: Jelena nagovarala Mariju: ‘Daj mu Marija, daj’ – Aca Lukas napustio Zvezde Granda! (VIDEO)

2 min read
0
0
10,330

I ove subote, 14. januara od 20:00 sati na programu OBN TV je nova kvalifikaciona emisija prvog kruga najgledanijeg muzičkog takmičenja u BiH “Zvezde Granda“. U novom izdanju “Zvezda Granda“ gledaoce očekuje još dosta kvalitetnih pjevača, a mjesta za prolaz u drugi krug i ovoga puta ima za samo tri djevojke i pet momaka.

Gledaoce očekuje još jedno zabavno veče, a da to zaista tako i bude pobrinuti će se Aca Lukas, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Marija Šerifović i tajanstveni član žirija.

Jelena će gledaocima otkriti kako radi dekontaminaciju, ko je lajsna, a ko fosna, ko se prijavio za pjevača, a želi postati voditelj…

Varnice će po običaju sijevati izmeđi prijatelja Lukasa i Jelene, ali najžustrija rasprava će se voditi između Lukasa i tajnog člana žirija tako da će bipppp često biti upotrebljavan.

On će u jednom trenutku izrevoltiran spakovati stvari i napustiti studio. Marija i Viki bit će posebna priča, a tek njihova rasprava ostaviti će ostale članove bez riječi.

“Zvezde Granda“ su u subotu, 14. januara na programu OBN TV u 20:00 sati.

Ekskluziva.ba

Više povezanih članaka
Više od Balkandzije
Više iz Muzika
Comments are closed.

Check Also

Izgledala je kao prava dama, ali kako su ocenili njeno pevanje (VIDEO)

Pogledajte koji je bio rezultat glasanja. Alma Zahirović (26) iz Sarajeva izabrala je da s…