Novosti

Dečji brendovi koje vole kraljevski članovi

Postoji nova generacija kraljevske porodice koja krade sve naslove. Međutim, oni ne kradu ove naslove iz loših razloga, već ih kradu zbog svog smisla za modu!

Sa super-stilskom odećom i nekim od najpoznatijih izgleda, sve više tražimo inspiraciju od mladih članova kraljevske porodice za odeću naše dece. Bilo da se radi o princu Džordžu ili princezi Šarlot, hajde da pogledamo neke od brendova u koje često viđamo obučene mini kraljevske porodice, tako da možete da ih ugradite u garderobu svog deteta!

Bebe Organic

Trag je u naslovu sa našim prvim izborom. Čitav asortiman je napravljen od organskih materijala, što znači da vaše dete ne samo da čini svoj deo za životnu sredinu, već su i predmeti mekani na njihovoj koži. Sve je ručno izrađeno i odiše stilom, sa dve kolekcije svake godine. Birajući artikle iz Bebe Organic, vaša svest će se odmoriti i vaše dete će izgledati fantastično u bezvremenskom i sofisticiranom stilu.

Caramel London

Svaki predmet koji kreira Caramel London je po najvišim standardima i ispunjava svaku modnu kutiju. Napravili su čak i odeću za odrasle pored toga što im je primarna odeća za dečake i odeća za devojčice, tako da možete da se blizate sa svojim detetom ako želite! Predmeti su u trendu, ali se uvek drže glavnih modnih linija. Vaše dete će uvek izgledati bezvremensko, bez obzira na komad koji odaberete za taj određeni dan.

Boden Clothing

Boden is a long-standing favorite of Kate Middleton’s and često vidite njenu decu obučenu u svoju odeću. Ovaj britanski brend ima ogroman asortiman artikala za sve uzraste i naći ćete sve što vam može zatrebati. Čuvajući osećaj zabave i uživanja u modi, Boden kreira elegantnu odeću koja omogućava deci da pokažu i svoju ličnost.

Ket Kidston

Sjajna stvar u asortimanu Cath Kidston je to što je deci zabavno i prijatno da se nose i izražavaju se. Ovde ne govorimo o dosadnim bojama, već o teksturama, šarama , ukrase i divne palete boja. Međutim, ništa od toga nije urađeno na nemoderan ili nemoderan način. Ovo je još jedan od favorita Kejt Midlton za njene male kraljevske porodice!

Blu Poni Vintage

Ovo je prvi brend na našoj listi koji nije britanski. Blue Poni Vintage je američki brend koji je omiljen kod mnogih poznatih ličnosti. Međutim, stilski je kultni i odgovara potpuno istim vrstama stvari koje često viđamo da nose mladi članovi kraljevske porodice. Farmerke za dečake i farmerke za devojčice jednostavne, ali lepi komadi koji ne samo da su bezvremenski već i izuzetno kvalitetni.

Ako želite da oblačite svoje mališane kao kraljevske porodice, pogledajte ove brendove. Svaka ima ogroman asortiman u ponudi i naravno, nude fantastičan kvalitet za novac.