Kuća

Da li su prozori sa ugrađenim roletnama dobar izbor?

Umorni od čišćenja prašnjavih roletni ili mukotrpnog čišćenja zavesa? Ako ste ikada poželeli pokrivanje prozora bez održavanja, želeli bismo da vas upoznamo sa uzbudljivim savremenim konceptom integralnih roletni za prozore i vrata.

Šta su integralne žaluzine?

Integralne žaluzine su senke koje se ‘ubacuju’ između dvostrukih staklenih stakala, a nalaze se u zastakljenim prozorima, dvojakim vratima i zimskim vrtovima. Ostajući onoliko dobro koliko su izgledali od prvog dana, integralne žaluzine omogućavaju vam da stilski isključite svet i uživate u svom domu bez dodatnih muka oko redovnog održavanja.

Da li su prozori sa ugrađenim roletnama dobar izbor?

Prednosti kupovine prozora sa ugrađenim roletnama su beskrajne. Integralne žaluzine savršen su dodatak kućama u potrazi za jedinstvenim, minimalističkim preokretom tradicionalnih prozorskih zavesa, zastora i roletni. Inteligentno ugrađene u duplu zastakljenu šupljinu, integralne žaluzine se stavljaju između staklenih ploča kako bi se lako i lako otvorile i zatvorile, zahvaljujući već dugo uspostavljenom sigurno pričvršćenom kablu ili modernoj opciji bežičnog magnetnog klizača. Korisnički prilagođene integralne žaluzine omogućavaju nam da se prilagodimo različitim ukusima i životnim stilovima.


Integralne žaluzine takođe nude efikasnu zaštitu od UV zraka, pomažući vam da duže zadržite nameštaj.

Naša integralna kolekcija roleta dostupna je u tankom venecijanskom dizajnu ili svestranom plisiranom dizajnu i može se dodatno prilagoditi zahvaljujući širokoj paleti boja. Dakle, kakav god da je vaš dizajn enterijera u sobama, imamo ugrađeni dizajn za prozor koji dodaje stil vašem domu.
Ne zahteva održavanje, jer ne sakupljaju prašinu ili ostatke Premaz protiv bleđenja znači da će izgledati kao novi Kako su stisnuti unutar zastakljenja, sigurni su Održavajte privatnost kuće lako Propustite puno prirodnog svetla kada želite Kompatibilan sa nizom proizvoda za prozore i vrata Koji prozori imaju ugrađene roletne? Naša bogata kolekcija prozora sa integrisanim roletnama nudi rešenje za budžet i individualne zahteve bilo kog vlasnika kuće. Nudimo PVC prozore sa ugrađenim roletnama, roletne unutar dvostrukih stakala i takođe trostruko zastakljivanje sa ugrađenim roletnama. Postoje i opcije za prozore od drveta i aluminijuma koje se mogu ugraditi roletnama između dvostrukih staklenih ploča.