Novosti

Industrijski proizvodi za povećanje operativne efikasnosti i prepoznatljivosti proizvoda

Dozator za omotavanje paleta bez jezgra

Dozator za omotavanje paleta bez jezgra neophodan je za one koji ručno omotavaju palete. Često dugotrajan i neugodan proces, ovaj proizvod će pomoći u efikasnom i efikasnom pakovanju paleta, dok će smanjiti neke rizike koji su često povezani sa ručnim umotavanjem. Jedinstveni dizajn osigurava korisnicima da se uhvate ukoštac omogućavajući im ne samo uštedu vremena već i što je još važnije smanjenje briga za zdravlje i sigurnost.

Crvena streč folija

Savršen za identifikaciju, crveni streč folija od 20 mikrona sa produženim jezgrom neproziran je što ga čini savršenim dodatkom kada je bezbednost ključna, zajedno sa visokom otpornošću na probijanje, za razliku od mnogih palete od crvenih nijansi koje su trenutno na tržištu. Obično se koristi u raznim industrijama, takođe se koristi za kodiranje i nudi veliku čvrstoću prijanjanja i stabilnost opterećenja palete.

Alat za zavarivanje trenjem

Koristi se za omotavanje i zaptivanje poliestera i polipropilena visoke čvrstoće oko proizvoda i/ili posude za zaptivanje, ojačavanje i/ili pričvršćivanje radi veće stabilnosti i zaštite tokom transporta. Alat za zavarivanje trenjem pogodan je za većinu zadataka vezivanja opšte namene i sigurno će povećati efikasnost u operacijama sa pogodnošću što može povećati ili smanjiti napetost trake i zaptivača i brzo ga iseći samo jednom rukom.

Heftalica za kartone

Klamerice za kartonske kutije i kutije dizajnirane su za tešku primenu zaptivanja vrhova i/ili dna kutija, posebno slojeva debelog kartona. Koristeći široke spajalice za pričvršćivanje, korisnici mogu smanjiti količinu akrilne trake koja se koristi u njihovom radu. Savršeno za operacije gde je važna brzina.