Novosti

Odeća za plažu

Kao i uvek sa bikini odećom za plažu, zadivljujuće je za pogled, ali i tako nosivo i raznovrsno.

Dizajni su klasični, ali sa malim Bikini preokretom koji dizajn čini tako posebnim.

Prva na našoj listi želja je prugasta haljina za plažu bez naramenica sa odvojivim kaišem sa okovratnikom. Dolazi u ledeno plavoj i crnoj ili monohromatskim prugama, sa elastičnim poprsjem. Steznik je obrubljen uz gornji deo i ispod poprsja najslađim malim naboranim volanom i savršen je za nabacivanje preko bikinija ili za lepu dnevnu haljinu sa klinovima ili ravnim komadima.

Jednodelni kupaći kostimi iz Bikini asortimana je divan, u klasičnoj crno-beloj pruzi, sa slatkim naborima koji krase dekolte i svaku nogu. Toliko je laskavog oblika, sa niskim izrezanim leđima i zavezanom mašnom na zadnjoj strani poprsja, tako da je lako odvezati mašnu da biste dobili dobro preplanulost leđa kada ležite napred.

Bikini.co.rs bikini kupaći kostimi i majica sa halter-vratom iz 70-ih su prelepi kao i ostatak asortimana. Izaberite između žarko ružičaste i crne, ledeno plave i crne ili monohromatskih pruga.

Obožavamo gornji deo bikinija, sa kontrastnim prugastim uvijanjem na dekolteu – zapanjujuće. Izaberite donji deo bikinija sa bočnim kravatom ili hipster pantalone, svaki sa prugama sa volanima – slatki dodir. Mali detalji čine Bikini tako popularnim brendom odeće za plažu kod nas i naših kupaca. Nije iznenađenje da je serija Bikini.co,rs toliko voljena, sve je u detaljima, plus boje izgledaju neverovatno uz preplanulu boju. Dakle, ako ovog leta želite da dodate neke stilske pruge svojoj garderobi za plažu, onda je kolekcija Bikinija-a za vas.